Massa Cops

by Tirant lo Rock

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  CD en format físic Massa cops

  Includes unlimited streaming of Massa Cops via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 1 day

    €7 EUR or more 

   

1.
02:41
2.
3.
4.
5.
03:53
6.
03:14
7.
03:09
8.
03:20
9.
03:36
10.
04:56

about

Massa cops és el tercer disc de Tirant lo Rock,musicalment encarat a un rock més contundent amb ritmes punks, lletres que parlen de la situació de la societat actual i la veu d' Ainoa ferrer. Pel que fa a les influències podem trobar grups com ara Marea, Extremoduro, EUKZ o Berri Txarrak.

credits

released October 20, 2015

"Massa Cops" gravat per Hèctor Nebot a la bateria, Ainoa ferrer a la veu, Rubén Torner a les guitarres i cors, Alberto Ballester a la guitarra i Pablo Valle al baix i als cors. Aquest disc ha estat produït per Pedro Martinez (EUKZ) i enregistrat i mesclat per Sam Ferrer als WZ Estudi de Borriol (www.wzestudi.com) al agost de 2015. Masteritzat per Jesús Arispont, Masterispont, Madrid al setembre de 2015 .
Col·laboracions: Roberto "El feo" (EUKZ), Andrea Rosselló (La kinki band) i Gracia Valdeolivas.

license

tags

about

Tirant lo rock Vila Real, Spain

Tirant lo rock és un grup de rock en català de Vila-real (La Plana Baixa) amb influències de grups com ara Marea, Extremoduro, Berri Txarrak o EUKZ. Han compartit escenari amb grups tan destacats com ara Obrint pas, Orxata Sound System, La pegatina, Aspencat, els Catarres i tocat als festivals i escenaris més importants com ara el Feslloch, el Jovestiu o l'Aplec de la Plana. ... more

contact / help

Contact Tirant lo rock

Streaming and
Download help

If you like Massa Cops, you may also like: