Silencis

by Tirant lo Rock

/
  • Streaming + Download

     

1.
01:35
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
02:40
11.
12.
01:56

about

Silencis és el segon disc de Tirant lo Rock, que mostra un creixement musical cap un rock més contundent amb ritmes punks, lletres que parlen de la situació de la societat actual i la veu d' Ainoa ferrer. Pel que fa a les influències podem trobar grups com ara Marea, Extremoduro, EUKZ o Berri Txarrak.

credits

released February 4, 2014

"Silencis" gravat per Hèctor Nebot a la bateria, Ainoa ferrer a la veu, Rubén Torner a les guitarres i cors, Alberto Ballester a la guitarra i Pablo Valle al baix i als cors. El disc ha estat enregistrat i mesclat per Sam Ferrer als WZ Estudi de Borriol (www.wzestudi.com) al desembre de 2013 . Masteritzat per Steve Corrao als SageAudio de Nashville al gener de 2014 .
Col·laboracions: Zuriñe Hidalgo (Hesian), Pau Alabajos, Sam Ferrer (EUKZ), El Pinya, Vicent Blasco i Guillem Beltrán (Almorranes Garrapinyaes), Oscar García i Fran Valle.

tags

license

about

Tirant lo rock Vila Real, Spain

Tirant lo rock és un grup de rock en català de Vila-real (La Plana Baixa) amb influències de grups com ara Marea, Extremoduro, Berri Txarrak o EUKZ. Han compartit escenari amb grups tan destacats com ara Obrint pas, Orxata Sound System, La pegatina, Aspencat, els Catarres i tocat als festivals i escenaris més importants com ara el Feslloch, el Jovestiu o l'Aplec de la Plana. ... more

contact / help

Contact Tirant lo rock

Streaming and
Download help